Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g1g3.7kcal0.5g0.4g0.1g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g28g98kcal3.4g19.9g0.6g0.8g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g19g34kcal2.8g3.9g0.8g8.2g
Rypsiöljy rainbow4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g355kcal13.4g48.4g12.4g18g
Valittu annoskoko76g177kcal6.7g24.2g6.2g9g
Annoskoko puolitettuna38g89kcal3.4g12.1g3.1g4.5g
Arvot/100g100g234kcal8.8g31.9g8.2g11.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330