Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 20g33kcal3.3g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Maustekurkku10g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kalaliemi laimennettu 20g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 7.5g22kcal1.4g0.2g1.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.5g18kcal0.1g0.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g159kcal10g2.6g11.8g0.8g
Valittu annoskoko76g79kcal5g1.3g5.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g40kcal2.5g0.7g3g0.2g
Arvot/100g100g105kcal6.6g1.7g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195