Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl15g67kcal1.1g9.6g2.8g0.5g
Voi 6g44kcal0.1g0g4.9g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g23g76kcal0.4g0.6g8.1g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g15g40kcal1.2g1.8g3g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Kinuskikastike 7.5g32kcal0.1g4.2g1.6g0g
Daim 56g2.1g11kcal0.1g1.3g0.7g0g
Liivatelehti, gelatiini0.6g2.2kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g604kcal7g49.2g42.2g1g
Valittu annoskoko76g302kcal3.5g24.6g21.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g151kcal1.8g12.3g10.6g0.3g
Arvot/100g100g398kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270939