Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 6.2g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g63kcal1.4g8.6g2g0.6g
Valittu annoskoko76g31kcal0.7g4.3g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna38g16kcal0.4g2.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g41kcal0.9g5.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615