Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta33g49kcal6.6g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Ketsuppi, meira1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%11g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g119kcal13.6g2.2g6.2g0g
Valittu annoskoko76g60kcal6.8g1.1g3.1g0g
Annoskoko puolitettuna38g30kcal3.4g0.6g1.6g0g
Arvot/100g100g79kcal9g1.5g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160