Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]7.8g26kcal0.9g0g2.9g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 7.8g9kcal1.3g0g0.5g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty31g44kcal1.6g8.8g0.2g1.1g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g1.2g7.5kcal0g0g0.8g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)1.6g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Parmesan formaggio da pasta0.8g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g16g17kcal0.5g1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g256kcal12.4g20g15g2.2g
Valittu annoskoko76g128kcal6.2g10g7.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna38g64kcal3.1g5g3.8g0.6g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.2g9.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853