Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale28g37kcal5.1g0.6g1.7g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras15g48kcal2.1g8.7g0.5g1.2g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 8g21kcal2.2g0g1.4g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)23g14kcal0.2g1.1g0.9g0.1g
Sinappi 1.4g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g242kcal19.4g21.2g9.2g2.6g
Valittu annoskoko76g121kcal9.7g10.6g4.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna38g61kcal4.9g5.3g2.3g0.7g
Arvot/100g100g160kcal12.8g14g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789