Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g6.2g20kcal1.1g2.8g0.5g1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl31g109kcal4.4g20g1g1.7g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g6.2g19kcal1.1g3.4g0.2g0.8g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g309kcal13.2g52.4g4.6g7g
Valittu annoskoko76g154kcal6.6g26.2g2.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna38g77kcal3.3g13.1g1.2g1.8g
Arvot/100g100g204kcal8.7g34.6g3g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910