Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%14g24kcal2.8g0g1.4g0g
Keräkaali, 100g53g13kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Fondue, puolet paketista 220 g1.8g3.9kcal0.4g0.2g0.3g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g3.5g11kcal0.5g2.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g106kcal8.6g8.6g3.8g3.2g
Valittu annoskoko76g53kcal4.3g4.3g1.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna38g27kcal2.2g2.2g1g0.8g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.7g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116