Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g313g94kcal14.4g6.3g0.9g5g
Herne 75g52kcal3.8g7g0.3g2.3g
Lime, kuorittu, annos 50g31g11kcal0.2g0.7g0.3g0.9g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g188g225kcal41.3g1.7g6.6g0.9g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g1075kcal119.4g31.4g51.2g18.2g
Valittu annoskoko750g537kcal59.7g15.7g25.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna375g269kcal29.9g7.9g12.8g4.6g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041