Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 250g281kcal52.8g0g7.5g0g
Porkkana 156g51kcal1g8.7g0.3g4g
Peruna, uusi 125g97kcal2.1g20.1g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 125g50kcal0.6g3g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g1009kcal115.4g72.6g16.4g13.6g
Valittu annoskoko750g504kcal57.7g36.3g8.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna375g252kcal28.9g18.2g4.1g3.4g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706