Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g150g51kcal0.3g10.6g0.5g2.7g
Vehnänalkiopasta plus (torino)113g405kcal19.1g75.4g2.5g3.8g
Maissi (makea), Rainbow113g90kcal2.4g14.6g1.1g4.2g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen98g78kcal0.4g19.5g0.1g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss113g60kcal6.4g6g0.6g3.5g
Kurkku, tuore75g7.5kcal0.5g1.3g0.1g0.5g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)53g58kcal13.1g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g38g68kcal0.5g6g4.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g1633kcal85.4g266.8g18.8g30g
Valittu annoskoko750g816kcal42.7g133.4g9.4g15g
Annoskoko puolitettuna375g408kcal21.4g66.7g4.7g7.5g
Arvot/100g100g109kcal5.7g17.8g1.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=28376