Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g60g17kcal0.7g2.9g0.2g1.8g
Kalaliemikuutio 6.7g20kcal0.7g2.3g0.9g0.1g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g83g233kcal15.8g0g9.2g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g100g80kcal17g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g821kcal71.4g36.4g22.4g5.6g
Valittu annoskoko750g410kcal35.7g18.2g11.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna375g205kcal17.9g9.1g5.6g1.4g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115