Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1000g600kcal15g130g1g9g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g600g168kcal6.6g28.8g2.4g18g
Kalaliemikuutio 67g203kcal6.7g22.7g9.3g0.7g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g833g2333kcal158.3g0g91.7g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g1000g800kcal170g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15000g8209kcal713.2g363g224.8g55.4g
Valittu annoskoko7500g4105kcal356.6g181.5g112.4g27.7g
Annoskoko puolitettuna3750g2052kcal178.3g90.8g56.2g13.9g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115