Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3733g6197kcal709.3g0g373.3g0g
Sipuli (kuorittu)513g139kcal6.7g24.6g1g8.7g
Rypsiöljy 93g825kcal0g0g93.3g0g
Korppujauho 373g1367kcal39.2g279.6g3.8g19.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)933g793kcal9.3g32.7g65.3g0g
Voileipäkinkku,snellman224g229kcal40.3g2.2g6.3g0g
Kananmuna kuoreton 513g732kcal64.2g1.5g52.6g0g
Puolukka 1120g435kcal4.9g76.2g5.6g29.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15008g21435kcal1747.8g833.6g1202.4g115.2g
Valittu annoskoko7504g10717kcal873.9g416.8g601.2g57.6g
Annoskoko puolitettuna3752g5359kcal437g208.4g300.6g28.8g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514