Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g1200g3960kcal192g744g24g72g
Atria kevyt jauheliha2800g4760kcal532g0g280g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)44g123kcal4.1g7.9g8.4g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2800g924kcal92.4g137.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15008g20909kcal1756.8g1802g715.8g151.8g
Valittu annoskoko7504g10454kcal878.4g901g357.9g75.9g
Annoskoko puolitettuna3752g5227kcal439.2g450.5g179g38g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377