Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g320g90kcal1.9g19g0.6g8g
Punasipuli, kuorittu, 100g160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste959g249kcal8.6g46g2.9g22.1g
Peruna, vanha, kuorittu 240g183kcal4.5g37.2g0.5g2.4g
Vesi3997g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi35g99kcal3.2g2.5g8.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)32g83kcal4.2g3.8g5.8g0.1g
Mustapippuri 3.2g8.9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha640g1062kcal121.5g0g63.9g0g
Kukkakaali, tuore959g192kcal17.3g21.1g2.9g17.3g
Chili paprika punainen32g13kcal0.6g2.9g0g0g
Persilja 80g22kcal1.1g0.9g0.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15008g4190kcal338.2g300.2g171.2g121.6g
Valittu annoskoko7504g2095kcal169.1g150.1g85.6g60.8g
Annoskoko puolitettuna3752g1048kcal84.6g75.1g42.8g30.4g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876