Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi2251g2792kcal67.5g751.9g13.5g0g
Sokeri 1276g5178kcal0g1274.4g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1163g1652kcal145.4g3.5g119.8g0g
Margariini 80% keskiarvo750g5328kcal2.3g1.5g600.3g0g
Perunajauhot,rainbow1501g4863kcal1.5g1215.6g1.5g21g
Vehnäjauho puolikarkea 488g1674kcal49.7g341.4g5.9g17.1g
Leivinjauhe 75g132kcal3.9g28.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15008g43234kcal540.6g7233.4g1482g77g
Valittu annoskoko7504g21617kcal270.3g3616.7g741g38.5g
Annoskoko puolitettuna3752g10809kcal135.2g1808.4g370.5g19.3g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901