Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4886g15661kcal1308.1g0g1169.8g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]977g3298kcal117.3g0g361.6g0g
Kananmuna kuoreton 384g548kcal48g1.2g39.4g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia698g1047kcal118.7g0g62.8g0g
Juusto, mozzarella 419g1092kcal77.9g0g85g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g140g145kcal11g22.8g0.8g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15008g43583kcal3362g48g3438.8g5.6g
Valittu annoskoko7504g21791kcal1681g24g1719.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna3752g10896kcal840.5g12g859.7g1.4g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588