Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3729g6339kcal745.7g0g372.9g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)606g1212kcal24.2g212.1g18.2g0g
Korppujauho 233g853kcal24.4g174.5g2.4g12.4g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g1864g2517kcal55.9g72.7g223.7g0g
Kananmuna kuoreton 513g731kcal64.1g1.5g52.6g0g
Puolukka 559g217kcal2.5g38g2.8g14.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15008g23739kcal1833.6g997.6g1345.2g53.8g
Valittu annoskoko7504g11869kcal916.8g498.8g672.6g26.9g
Annoskoko puolitettuna3752g5935kcal458.4g249.4g336.3g13.5g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667