Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1613g204kcal18.1g15.8g3.2g16.1g
Tomaatti, tuore1403g285kcal8.4g53.3g4.2g19.6g
Tonnikala öljyssä 2104g3993kcal570.6g0g189.4g0g
Kurkku, tuore842g84kcal5g14.2g0.8g5.9g
Kananmuna, keitetty 1543g2201kcal192.9g4.6g158.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15008g13532kcal1590g175.8g711.4g83.2g
Valittu annoskoko7504g6766kcal795g87.9g355.7g41.6g
Annoskoko puolitettuna3752g3383kcal397.5g44g177.9g20.8g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751