Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4918g888kcal27.5g123g19.7g34.4g
Paprika keltainen 562g169kcal5.3g28.7g1.1g11.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g422g114kcal5.5g20.2g0.8g7.2g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli1405g4216kcal52g63.2g421.6g1.4g
Oliiviöljy 197g1740kcal0g0g196.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15008g14253kcal180.6g470.2g1279.8g108.4g
Valittu annoskoko7504g7127kcal90.3g235.1g639.9g54.2g
Annoskoko puolitettuna3752g3563kcal45.2g117.6g320g27.1g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716