Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 1801g1739kcal54.2g352.8g5.8g17.8g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 1801g2671kcal201.9g61.1g176.3g21.8g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g9g33kcal1.2g5.6g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 495g707kcal61.9g1.5g50.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3152g1437kcal94.6g151.3g47.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15012g13346kcal835.4g1173.2g563.2g91.6g
Valittu annoskoko7506g6673kcal417.7g586.6g281.6g45.8g
Annoskoko puolitettuna3753g3337kcal208.9g293.3g140.8g22.9g
Arvot/100g100g89kcal5.6g7.8g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749