Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 141g114kcal2.2g23.6g0.1g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Selleri, annos 50g28g3.9kcal0.3g0.8g0g0g
Lanttu 56g16kcal0.6g2.6g0.2g1g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g7g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g70g84kcal2.4g2.5g7g0g
Herne 56g39kcal2.8g5.3g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1503g643kcal19.8g94g16.4g17.8g
Valittu annoskoko752g322kcal9.9g47g8.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna376g161kcal5g23.5g4.1g4.5g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644