Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 50g67kcal4.2g8.8g1g2.5g
Papu valkoinen, keitetty 56g61kcal4.7g7.9g0.2g3.9g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Kaali, valkokaali75g16kcal0.9g2.5g0.1g1.6g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Rajah Mild Curry Paste (10g)13g18kcal0.5g1.1g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 38g120kcal9.1g17.1g0.7g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1503g677kcal41g89.6g10.6g27.8g
Valittu annoskoko752g339kcal20.5g44.8g5.3g13.9g
Annoskoko puolitettuna376g169kcal10.3g22.4g2.7g7g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916