J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1803g1082kcal27g234.4g1.8g16.2g
Herne, pakaste (rainbow)2604g2214kcal156.2g390.6g0g80.7g
Vesi, vesijohtovesi 2003g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g40g80kcal2g10g4g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1002g1102kcal30g32.1g100.2g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g60g15kcal0.3g5.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15024g8984kcal431g1344.4g212g194.2g
Valittu annoskoko7512g4492kcal215.5g672.2g106g97.1g
Annoskoko puolitettuna3756g2246kcal107.8g336.1g53g48.6g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637