Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 107g92kcal3.3g4.7g6.4g0g
Katkarapu, rainbow481g481kcal110.6g0g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Tilli, tuore 27g8kcal1g0.2g0.2g0.6g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.7g4.5kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1504g1243kcal233.6g24.4g22.4g5.8g
Valittu annoskoko752g622kcal116.8g12.2g11.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna376g311kcal58.4g6.1g5.6g1.5g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889