Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.3g19kcal0.7g0.7g1.5g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g133g80kcal2g17.3g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g43g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Sipuli 20g6kcal0.2g1g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha133g221kcal25.3g0g13.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g67g20kcal0.6g3.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1504g800kcal58.2g49.8g40g5.4g
Valittu annoskoko752g400kcal29.1g24.9g20g2.7g
Annoskoko puolitettuna376g200kcal14.6g12.5g10g1.4g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177