Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g175g597kcal27.1g110.4g5.2g10.5g
Tonnikala vedessä, rainbow140g140kcal28g0.7g2.8g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g43g215kcal2.8g22.8g12.5g0.9g
Ruokakerma Valio 5%200g120kcal2.4g5.6g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 60g62kcal2.1g10.8g0.6g1.7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1504g2403kcal125.6g303.6g75.6g27g
Valittu annoskoko752g1202kcal62.8g151.8g37.8g13.5g
Annoskoko puolitettuna376g601kcal31.4g75.9g18.9g6.8g
Arvot/100g100g160kcal8.4g20.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850