Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 298g87kcal2.8g13.4g1.2g5.7g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g175g245kcal36.7g0g12.2g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g33g112kcal2.2g25.6g0.2g0g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g171g94kcal2.9g11.3g4.1g2g
Tilli, tuore 18g5.2kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Persilja 22g6kcal0.3g0.2g0g1.8g
Rypsiöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1505g1344kcal91.6g103.8g61.8g20.6g
Valittu annoskoko753g672kcal45.8g51.9g30.9g10.3g
Annoskoko puolitettuna376g336kcal22.9g26g15.5g5.2g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045