Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis100g112kcal22g0g3g0g
Herne kuivattu 125g377kcal22.4g60.6g1.2g13.4g
Sipuli 22g6.5kcal0.3g1g0g0.4g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g2.5g6.2kcal0.3g0.1g0.5g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1505g1043kcal90.2g123.8g13.4g27.8g
Valittu annoskoko753g522kcal45.1g61.9g6.7g13.9g
Annoskoko puolitettuna376g261kcal22.6g31g3.4g7g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110