Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g156g94kcal2.3g20.3g0.2g1.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Hirvikäristys156g234kcal31.2g0g9.4g0g
Vesi312g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 62g64kcal2.2g11.2g0.7g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1505g824kcal72.4g70.4g21g9.4g
Valittu annoskoko752g412kcal36.2g35.2g10.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna376g206kcal18.1g17.6g5.3g2.4g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799