Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 17g63kcal0g0.9g6.7g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g210g90kcal0.8g8.6g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g526g568kcal102.5g0g17.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1505g1441kcal206.6g19g49.2g0g
Valittu annoskoko753g721kcal103.3g9.5g24.6g0g
Annoskoko puolitettuna376g360kcal51.7g4.8g12.3g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184