Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g81g185kcal8.9g13.7g12.9g0g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g114g68kcal1.7g14.8g0.1g1g
Lanttu 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala10g27kcal1.9g0.5g1.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g46g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Valio voi6.6g47kcal0.1g0.1g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1505g713kcal27g69.2g41g6.4g
Valittu annoskoko753g356kcal13.5g34.6g20.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna376g178kcal6.8g17.3g10.3g1.6g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484