Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 87g66kcal1.6g13.5g0.2g0.9g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 87g119kcal2.3g21.3g2g3.1g
Fenkoli, annos 100g87g27kcal1.1g6.4g0.2g2.7g
Kasvisliemikuutio 10g29kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g44g52kcal1.4g2g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 437g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1505g589kcal14.6g89g18.2g13.8g
Valittu annoskoko753g294kcal7.3g44.5g9.1g6.9g
Annoskoko puolitettuna376g147kcal3.7g22.3g4.6g3.5g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416094