Possupasta

Tässä ohjeessa on käytetty:
- pouttu maustamaton possun suikale 400g
- (mausteeksi pirkka grillimauste ja yrttisuola maun mukaan)
- vettä 5dl
- soijakastiketta n. 1dl
- 2 pienehköä sipulia (n. 200g)
- 4 pientä porkkanaa (n. 150g)
- 1 pienehkö tomaatti (n. 100g)
- maizena maissitärkkelystä 2rkl
- Torino täysjyvä pasta Cappelli n. 6-7 dl

Valmistus:
Ruskista possun suikaleet pannulla ja mausta maun mukaan.

Lisää vesi ja anna hautua kypsäksi n. 30min.

Ota pannulta vesi talteen, lisää siihen soijakastike ja suurusta maizenalla kastikkeeksi.

Laita pasta kiehumaan ja keitä ohjeen mukaan.

Suikaloi kuorittu porkkana, lohko tomaatti ja kuoritut sipulit.

Laita vihannekset possun kanssa samaan pannuun ja hauduta puolikypsiksi (niin, että sipuli vielä vähän rapsahtaa puraistessa!) tai kypsäksi jos niin haluat.

Kaada vielä kypsä pasta ja kastike samaan pannuun ja kääntele kevyesti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustamaton possunsuikale Pouttu 500 g167g312kcal33.4g0g20g0g
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 50g30kcal2.6g4.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Porkkana 63g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Tomaatti 42g10kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Maizena maissitärkkelys8.3g29kcal0.1g7.3g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g131g433kcal21g81.4g2.6g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1505g1714kcal117.6g204.8g46g23g
Valittu annoskoko752g857kcal58.8g102.4g23g11.5g
Annoskoko puolitettuna376g429kcal29.4g51.2g11.5g5.8g
Arvot/100g100g114kcal7.8g13.6g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98296