Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1069g920kcal33.1g47g64.1g0g
Katkarapu, rainbow4810g4810kcal1106.4g0g43.3g0g
Sipuli (kuorittu)1336g361kcal17.4g64.1g2.7g22.7g
Tilli, tuore 267g80kcal9.9g2.4g2.1g5.6g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g27g45kcal2.1g8.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15040g12432kcal2337.8g244.2g224.8g56.6g
Valittu annoskoko7520g6216kcal1168.9g122.1g112.4g28.3g
Annoskoko puolitettuna3760g3108kcal584.5g61.1g56.2g14.2g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889