Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3333g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow73g191kcal7.3g7.3g14.7g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g1333g800kcal20g173.3g1.3g12g
Porkkana, keskikokoinen 65g433g121kcal2.6g25.8g0.9g10.8g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1333g2213kcal253.3g0g133.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g100g3kcal0g1g1g0g
Rypsiöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g667g200kcal6g32g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15040g8003kcal583.4g498g400.6g54.8g
Valittu annoskoko7520g4002kcal291.7g249g200.3g27.4g
Annoskoko puolitettuna3760g2001kcal145.9g124.5g100.2g13.7g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177