Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 320g464kcal10.4g101.1g0.7g2.2g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 2400g3291kcal528g0g129.6g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g800g280kcal14.4g51.2g1.6g25.6g
Selleri, annos 50g320g45kcal3.2g9.6g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g960g195kcal5.8g36.5g2.9g13.4g
Kesäkurpitsa zucchini 480g87kcal2.7g12g1.9g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g960g269kcal5.8g57.1g1.9g24g
Paprika, punainen480g123kcal4.3g22.1g1.9g9.6g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15040g9939kcal1170g656g284.2g183.6g
Valittu annoskoko7520g4970kcal585g328g142.1g91.8g
Annoskoko puolitettuna3760g2485kcal292.5g164g71.1g45.9g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612