JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g4780g1434kcal47.8g286.8g9.6g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g1912g1721kcal95.6g286.8g19.1g7.6g
Valkosipuli 303g328kcal23.9g49.3g1.8g6.4g
Basilika, tuore 80g22kcal2.5g0.8g0.6g1.3g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g80g104kcal2.4g16.7g4.8g11.2g
Timjami 80g225kcal7.2g21.5g5.9g29.5g
Sokeri 191g776kcal0g191g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 80g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15040g9308kcal362.2g1718g84.6g120.4g
Valittu annoskoko7520g4654kcal181.1g859g42.3g60.2g
Annoskoko puolitettuna3760g2327kcal90.6g429.5g21.2g30.1g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382