Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1088g280kcal9.8g50g4.4g21.8g
Paprika keltainen 1088g328kcal10.2g55.5g2.2g21.8g
Sipuli (käsittelemätön)2976g807kcal38.7g142.8g6g50.6g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)2048g410kcal12.3g71.7g6.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g240g2160kcal0g0g240g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 32g90kcal3.5g12.3g1.1g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15040g8146kcal149g664.6g519.6g205.4g
Valittu annoskoko7520g4073kcal74.5g332.3g259.8g102.7g
Annoskoko puolitettuna3760g2037kcal37.3g166.2g129.9g51.4g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174