Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi2003g2778kcal376.5g0g140.2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2003g501kcal20g110.1g0g28g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.6g4.7g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)250g1076kcal13.8g160.2g42.6g2.8g
Vesi2503g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys75g274kcal0.3g67.6g0.4g1.1g
Lasagnelevy Rainbow411g1507kcal57.5g291.5g12.7g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15040g12420kcal943.4g1285.2g393g97.8g
Valittu annoskoko7520g6210kcal471.7g642.6g196.5g48.9g
Annoskoko puolitettuna3760g3105kcal235.9g321.3g98.3g24.5g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142