Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g1749g5966kcal271.2g1103.9g52.5g105g
Tonnikala vedessä, rainbow1400g1400kcal279.9g7g28g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g430g2149kcal27.9g227.8g124.7g8.6g
Ruokakerma Valio 5%1999g1200kcal24g56g100g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 600g619kcal20.7g108g6.4g17.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Oliiviöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15040g24028kcal1255.4g3035.8g759.4g270.4g
Valittu annoskoko7520g12014kcal627.7g1517.9g379.7g135.2g
Annoskoko puolitettuna3760g6007kcal313.9g759g189.9g67.6g
Arvot/100g100g160kcal8.3g20.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850