Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)1235g4324kcal197.6g790.6g32.1g74.1g
Paistijauheliha, snellman1797g3055kcal215.6g0g179.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3144g1433kcal94.3g150.9g47.2g0g
Kananmuna, keitetty 741g1057kcal92.6g2.2g76g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 135g1192kcal0g0g134.8g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g449g1617kcal125.8g8.5g116.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15048g25355kcal1451.8g1904.4g1173.2g148.2g
Valittu annoskoko7524g12677kcal725.9g952.2g586.6g74.1g
Annoskoko puolitettuna3762g6339kcal363g476.1g293.3g37.1g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334