Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 1200g397kcal0g6g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Kurkku,tuore 100g3000g288kcal18g42g3g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)3200g1920kcal108.8g144g112g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15056g5587kcal262.4g466.2g230.6g2.2g
Valittu annoskoko7528g2793kcal131.2g233.1g115.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna3764g1397kcal65.6g116.6g57.7g0.6g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56712