Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1800g1457kcal28.3g302.9g0.9g54g
Peruna, keskikokoinen 60g440g264kcal6.6g57.2g0.4g4g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Chili paprika punainen80g32kcal1.6g7.2g0g0g
Sitruuna kuorittu 40g17kcal0.2g0.9g0.4g1.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g48g103kcal6.6g10.3g4g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g1200g1440kcal252g0g48g0g
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss400g212kcal22.8g21.2g2g12.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15056g7446kcal649.4g877.8g114.2g173.8g
Valittu annoskoko7528g3723kcal324.7g438.9g57.1g86.9g
Annoskoko puolitettuna3764g1862kcal162.4g219.5g28.6g43.5g
Arvot/100g100g50kcal4.3g5.8g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266491