Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka125g175kcal28.8g0g6.3g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 50g63kcal10.5g0g2.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g150g36kcal2.7g4.5g0.8g2.9g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss22g86kcal2.6g10.6g3.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g100g85kcal1.4g4.4g7g0.3g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g25g25kcal0.8g0.6g13.5g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1506g1282kcal96.6g42.8g103.4g6.4g
Valittu annoskoko753g641kcal48.3g21.4g51.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna377g321kcal24.2g10.7g25.9g1.6g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653