Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g38g120kcal3.2g25.5g0.6g2.6g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g38g136kcal2.8g28.6g0.9g1.3g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan56g197kcal4.7g42.8g0.1g0.6g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g21g25kcal0.5g1.3g1.9g0.3g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkoviini kuiva 131g90kcal0.4g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1506g1251kcal25.6g206.6g15g12.6g
Valittu annoskoko753g625kcal12.8g103.3g7.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna377g313kcal6.4g51.7g3.8g3.2g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275