Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix5.6g5kcal0.1g0.8g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.3g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.3g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Selleri, annos 50g19g2.6kcal0.2g0.6g0g0g
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.2g0.1g0.8g
Paistijauheliha 10%75g128kcal15g0g7.5g0g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Persilja 7.5g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1508g628kcal39.8g64.8g20.2g9.8g
Valittu annoskoko754g314kcal19.9g32.4g10.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna377g157kcal10g16.2g5.1g2.5g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619