Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g14g48kcal2.8g0g4.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Kaali, valkokaali281g59kcal3.4g9.6g0.6g5.9g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto70g197kcal13.4g0g15.5g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 225g498kcal39.4g0g38.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1507g1872kcal120.6g36.6g137.8g18.8g
Valittu annoskoko754g936kcal60.3g18.3g68.9g9.4g
Annoskoko puolitettuna377g468kcal30.2g9.2g34.5g4.7g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158